About

PINKB!NK productions is het zusje van Stichting B!NK geboren op 6 april 2014. PINKB!NK is zowel commercieel inzetbaar als op non-profit basis om meer bewustzijn voor en aandacht te schenken aan de nationale en internationale LGBT- gemeenschap.

We verzorgen inspirerende en creatieve events en producties op maat denk aan; openingen, exposities, bruiloften en meer Wenst u hier meer informatie over te ontvangen, dan kunt u altijd en geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken out of the box en creëren graag net dat stukje extra wat uw event speciaal maakt.

Verder is PINKB!NK ook agent voor bijzondere acts, performances en dansers. Wilt u iets speciaals op uw event, opening of bruiloft neem eens een kijkje onder het kopje management/bookings

De missie van PINKB!NK is: Make the world a little better for everyone! Daarom organiseren we elk jaar (zonder overhead kosten) een charity event voor de LGBT community all around the world projects. PINKBINK geeft hierdoor de LGBT gemeenschap de mogelijkheid op een positieve manier te verbinden aan bestaande maatschappelijke structuren en initiatieven. PINKBINK vormt hierin de schakel die evenementen en activiteiten op een verrassende manier meer glans geeft!